miércoles, 2 de junio de 2010

La televisió

La transmissió a distància d'imatges en moviment ha estat la conseqüència del desenvolupament de la ràdio. El seu èxit ha estat molt gran i ha esdevingut un del mitjans de comunicació amb més influència sobre la població.

Els sistemes televisius consisteixen en un conjunt de processos mitjançant els quals un conjunt d'imatges produïdes en vídeo i que inclouen àudio es transmeten a distància perquè un receptor especialment dissenyat pugui reproduir sense pèrdues de qualitat ni distorsions.

Tot el sistema televisiu té dos grans pols ben diferenciats. D'una banda hi ha el canal de televisió que s'ocupa de produir els continguts o rebre'ls d'altres fonts. Després els modula i els emet a través de l'espectre electromagnètic perquè entri en joc l'altre pol: el receptor de televisió.

El receptor és un aparell que té una pantalla de tub de raigs catòdics i una pantalla de plasma on es reprodueixen les imatges rebudes juntament amb el so.que s'ocupa de produir els continguts o rebre'ls d'altres fonts. Després els modula i els emet a través de l'espectre electromagnètic perquè entri en joc l'altre pol: el receptor de televisió.
Havent desenvolupats a començaments del 1900, actualment es troben considerablement desenvolupats es poden trobar pantalles planes de LCD.






0 comentarios:

Publicar un comentario